Gras oogst

Maaien

We beschikken over 2 Krone triple maaier combinaties, deze maaiers hebben een werkbreedte van 9 meter en zijn voorzien van kneuzers voor een snellere droogtijd.

Schudden

Voor gras te schudden of te keren beschikken wij over een Krone schudder met een werkbreedte van 11 meter. Deze machine heeft grote capaciteit en is tevens erg wendbaar op kleinere percelen.

Harken

Voor het harken van het gras beschikken wij over diverse machines. Voor de grote capaciteit beschikken we over een Krone 4 rotor middenafleg hark met een werkbreedte van 14 meter. Naast deze machine hebben we nog 2 Krone 2 rotor harken, een middenafleg en een zijafleg hark. Dus voor iedere omstandigheid de juiste machine inzetbaar.

Gras hakselen

Om gras te hakselen beschikken we over 2 Krone hakselaars, deze machines beschikken over een grote capaciteit en zijn voorzien van de nodige gemakken zoals opbrengstmeting, microdosering, traploze haksellengte en grote brede banden voor optimale draagkracht.

Opraap snijwagens

Wij beschikken over 2 Krone opraap snijwagens met een inhoud van 47 m3, snijinrichting tot 48 messen, weeginrichting, gestuurd, grote brede banden en er kan toevoegmiddel worden bijgevoegd.

Pakken persen + wikkelen

We beschikken over 2 Krone 1270 XC persen voor het maken van vierkante pakken. Deze kunnen zowel hooi als stro pakken persen in iedere gewenste lengte. Ook is de mogelijkheid om Multi Bale pakken te maken, hiermee kunnen we meerdere kleine pakken in een groot pak persen. Voordroog pakken kunnen we wikkelen met onze McHale 998 wikkelaar.

Ronde balen persen + wikkelen

Naast onze vierkante pakken persen beschikken we ook over een ronde balen pers/wikkel combinatie. Deze Krone Comprima CV 150 XC, heeft een variabele perskamer en kan dus balen persen van 80 cm tot 150 cm doorsnede. Tevens is de pers voorzien van een snijinrichting en wordt er in één werkgang gewikkeld

Balen transport

Voor het transport van pakken en ronde balen beschikken wij over een trekker met voorlader met pakkenklem en een shofel met pakkenklem. Ook beschikken we over diverse wagens voor het transport op afstand.