grondverzet

Op het gebied van grondverzet hebben wij de beschikking over 3 mobiele graafmachines met een eigen gewicht van ruim 16 ton. Deze graafmachines zijn voorzien van een kantelstuk en kunnen worden voorzien van diverse bakken, palletlepels, stenenklem, personenbak, sorteergrijper of een maaikorf.

Doosan DX 19 minigraver

 

Neijs BV is in het bezit van een Doosan DX 19 minigraver! Deze beschikt over diverse bakken en een sorteer grijper.

 

Ook beschikken we over 2 tandemas waterwagens met een inhoud van 10m3 voor het leeg zuigen van putten, afzuigen van bentoniet, water geven van beplanting of aanvoeren van water voor bijvoorbeeld het aanleggen van bronbemaling.

 

Voor het schoonvegen van wegen of terreinen beschikken we over een veegmachine van 2,50 meter breed. Eventueel in combinatie met modderschuif voorop de trekker uit te rusten.

Voor transport van zand, puin en diverse grondstoffen beschikken wij over diverse gronddumpers met een inhoud van 14m3 en een laadvermogen van 22 ton, en een 3 asser met een inhoud van 22m3 en een laadvermogen van 30 ton. Onze karren zijn gedwongen gestuurd om beschadiging van de ondergrond tot een minimum te beperken.  Wij kunnen alle soorten grond en zand leveren zoals ook diverse menggranulaten. Voor het afvoeren van puin of andere afvalstoffen kunt U ook bij ons terecht. Ook transport met containers schikt tot de mogelijkheden.

Enkele dumpers zijn uitgerust met milieukleppen om afvallende lading te voorkomen.

PEECON 30 ton containercarrier

Op dit onderstel kunnen diverse containers gezet worden allerlei transporten met inhoud van 20m3 tot 50m3 silage container. Ook is dit onderstel voorzien van een geëikt weegsysteem zodat iedere vracht terplekke gewogen kan worden en de weegbon gelijk uitgeprint kan worden.

 

Ook voor het huren en plaatsen van diverse containers kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan een container voor bijvoorbeeld puin, grond, groen of bouwafval.