Zaaien

Gras zaaien

Voor het zaaien van blijvend grasland, granen of groenbemesters beschikken wij ober een Kuhn pneumatische zaaimachine. Deze machine is voorzien van een rotorkopeg voor een mooi egaal zaaibed met een werkbreedte van 3 meter. Tevens beschikken wij over alle gewenste zaaizaden.

Doorzaaien

Voor het doorzaaien van bestaande weilanden beschikken wij over een Vredo doorzaaimachine. Deze machine brengt het graszaad dmv schijven in de zode en drukt deze netjes aan waardoor de opbrengst van het grasland verhoogd wordt. Tevens beschikken wij over alle gewenste zaaizaden.

Mais zaaien

Voor het zaaien van mais beschikken wij over een Monosem 8 rijer zaaicombinatie met kunstmest fronttank. De trekker is voorzien van smalle wielen en tevens ook dubbellucht welke mooi tussen de rijen in rijden. Met deze machine kan kunstmest rijenbemesting toegepast worden en is volledig elektrisch aangedreven en voorzien van GPS sectiecontrol welke zorgt dat er geen overlap is en iedere plant op de juiste plaats kan groeien. Tevens beschikken wij over alle gewenste zaaizaden en kunnen we kunstmest meebrengen.

Groenbemester zaaien

Evers Brumby SK13 stoppel cultivator met zaaimachine.De werkbreedte is 6 meter. De culter is uitgerust met randschijven voor perfecte vlaklegging en voorzien van een grote drukrol voor optimale aandrukking. Ook is de cultivator voorzien van een zaaimachine voor het zaaien van allerlei groenbemesters. Dus 2 bewerkingen in 1 werkgang.

Mais onderzaaien

Om mais onder te kunnen zaaien beschikken wij over een Zocon 8 rijer onderzaai machine. Met deze machine kunnen wij tussen de mais rijden en de groenbesmester inzaaien om aan de regelgeving te voldoen. Tevens beschikken wij over alle gewenste zaaizaden.